EL PETIT PRÍNCEP

ESPECTACLE LITERARI (Lectura dramatizada i música en directe)

 El 2013 es va celebrar el 70è aniversari de la publicació del libre EL PETIT PRÍNCEP i, aquest 2014 commemorem el 70è aniversari de la mort d’Antoine de Saint-Exupéry, un bon motiu per recordar aquesta obra.

Aquest espectacle es proposa escenificar els moments més importants de EL PETIT PRÍNCEP per fer arribar als nens i nenes tota l’essència i els valors d’aquest gran obra.

El text recitat i interpretat, la música (cançons i música de l’espectacle)  creada i composada expressament per l’espectacle i interpretada en directe, les projeccions de les il.lustracions dels llibre i l’escenografia elaborada pels nens i nenes d’emaXics de l’Escola Municipal d’Art de Girona  fan que el resultat de l’espectacle sigui especial, delicat i molt fidel al llibre original.

Aquest espectacle va ser creat per encàrrec de l ‘Escola d’Humanitats del Centre Cultural de la Mercè de l’Ajuntament de Girona i es va estrenar al desembre del 2013 dins al programació teatral de l’Ajuntament de Girona.

FITXA ARTÍSTICA

Actriu: Meritxell Yanes

Músic i compositor: Carles Cors

Projeccions: David Faüchs

Escenografia: Nens i nenes d’EmaXics de l’Escola Municipal d’Art de Girona

Direcció: Meritxell Yanes

Ajudant de direcció: Mireia Peña

Producció: PocaCosa Teatre i del Centre Cultural de la Mercè

Espectacle recomanat a nens a partir de 6 anys

Durada: 50 minnuts

CONDICIONS TÈCNIQUES:

Adaptable a qualsevol espai (teatre, biblioteques, sales polivalents, espais varis, etc.) sempre que es pugui fer foscor.

PER VEURE VÍDEO DE L’ESPECTACLE CLICA AQUÍ